You Should Know Yangın Merdiveni Kapısı Göstergeleri

Wiki Article

Lazım bayilerimiz gerekse elden global satış olarak aşağıda iz düzlük illere görev vermekteyiz.

Fakat bu mevzuda müntesip yönetmelikler ve domestik otoritelerin belirlediği kurallar da dikkate allıkınmalıdır. Her yapı kucakin yangın risk analizi kuruluşlmalı ve yangın merdiveni ihtiyacı buna bakarak belirlenmelidir.

You güç email the site owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

Elektrikler kesik evetğunda birlikte geceleri parlayan bir konstrüksiyonda olan bu yazgılar korkulu durumların şekil göstericisidir.

Yangın yönetmeliğine şayeste bir şekilde hazırlanan bapların temelı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

1 mm yahut henüz sözın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın bapsına bakılırsa çok elan yavuz ürün kalitesi demektir. Bu da mafevkda belirttiğimiz üzere yükselmekı elden etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapısının pahaı da 4000 TL den serlamaktadır. Bu tip belgeleri yangın baplarının kalitesi makul sertifikasyon kurumları tarafından meydana getirilen testler ve rapor ile belirlenir.

Allıküminyum ya da güçlü malzemeden bünyelır. Binaların caddeye icra vekili ve kaldırım kısmında bu merdivene yan verilir. Kullanım açısından kolay olan bir yangın merdiveni çeşididir.

Pencere yangın bapları: Bu tip yangın bapları, pencere malzemesinden mamultır ve çoğu kez çağcıl binalarda kullanılır.

Yangın Merdiveni Kapısı Kanatlardan biri sabit tutulabilir, müstacel durumda bir pim mekanizması ile suhuletle açılması sağlanabilir.

Binalarda mukannen standartlarda ülke alması müstelzim yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları kucakermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 başlangıçlığı altında toplandığını ve tüm firmaların bu şerik standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Yangın kapısı 120 dakikaya derece ısıevet dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta allıküminyum, hidrolik malzeme ve maden sac kullanılmaktadır. Bu dü şey ısıya dayanıklı olmasını esenlar.

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve yararlanma amacına göre belli yapı denetim şartlarını sağlamlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları alelumum TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (ivedi çıkış kapılarının) belirli durumlara göre TSE şartlarını sağlaması gerekmektedir.

Ancak bayağıdaki kriterlerin hepsine aynı anda ehil olan bu tip binalarda bir numara yangın çıkışı ve yangın merdiveni gestaltlması ıztırari olarak kabul edilmektedir.

İnsanlar tarafından kullanılmak üzere tasarlanan her yapı, yangın veya özge müstacel durumlarda kullanıcıların hızla kaçışlarını katkısızlayacak yeterli kaçış yolları ile donatılır.

Report this wiki page