yangın kapısı Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article

Yangın kapısı, bir binada meydana mevrut yangın durumunda yangının öbür bölgelere yayılmasını karışmak için mutasavvertır. Yangın bapları, yangına dayanıklı malzemelerden mamultır ve belli başlı bir yangın direncine sahiptir.

Bu gibi yerlerde belirttiğimiz üzere yegâne yangın çıkış noktasının olması da ehliyetli olacaktır. Yangın merdiveni zorunluluğu kapsamında bu gibi kriterlerin dikkate tuzakınarak mukteza adetda yangın merdivenin binalara entegre edilmesinde de yarar vardır.

Yangın bapsı montajı top hevesli şekilde strüktürlması gereken ve imalatta falsosuz şekilde ortaya çısoy üründe günah bünyelmaması müstelzim bir davranışlemdir.

Kanatlardan biri sabit tutulabilir, ivedi durumda bir pim mekanizması ile rahat açılması sağlamlanabilir.

Bununla yanında yangın merdivenlerinin bir yakaının boş olması ve dumandan etkilenme ihtimalini bertaraf etmesi sebebiyle binalarda tanıdık yangınlarda gönül kayıplarının olma ihtimali gülmeyen oranda düşmektedir.

Yangın kapısı ötümsüz ve dayanıklı bir gestaltya sahiptir ve kolayca muhatara görmeyecek şekilde dizayn edilmektedirler.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız muhakkak olduğu derece, şık bir görünüm sağlayabilmek yürekin kullanılacağı mekana göre de tasarım edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan ürkü pas sistemi, yangın çabucak kapı autardan kilitli olsa dahi kaçışı katkısızlayacak şekilde mutasavvertır.

Gerçekten yangınlardan korunmak bâtınin yapı taşı olan yangın merdivenleri çoğu yerde zorunlu olarak tutulmaktadır.

120 dakika dayanikli yangin baplarını ürkü barlı ya da ürkü barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Projelerin yangın ve müstacel durumlarda korunması ile dayalı hazırlanan yönetmelikte Yangın Bapsı Özellikleri bütün bilgileriyla muayyentir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Yalnızca bapnın açılması görevini alegori getirmekle kalmayan ürkü Pas aynı zamanda bapnın emin olarak kapanmasını katkısızlar.

Değişik nedenlerle kullanılması yahut yangın kapkaloriın önüne bir pürüz konulması durumunda, yangın kapısına revan koridor nahak eşyalarla dolup, gerektiğinde kapıya ulaşılmasını zorlaştıracaktır.

Yangın Bapları tercihe için; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında Yangın kapısı istanbul kullanılan taş yünü ölçüı ve kalitesi, yangın kapısının en taban kalite ve esenlamlık standartlarından biridir.

Dairesel yangın merdivenleri ekseriyetle çelik veya betonarme kabilinden dayanıklı malzemelerden bünyelmaktadır. Bu malzemeler, müstacel durumlarda güvenliği tedarik etmek kucakin vacip mukavemeti ve yangına dayanıklılığı sağlar. Kapalı tasar çizim ayrıca elementlere karşı sıyanet sağlar ve bakım gereksinimlerini azaltır.

Report this wiki page